آموزش فارکس

  • انواع معاملات در فارکس

    انواع معاملات در فارکس

    انواع معاملات در فارکس بازار فارکس (Forex) یکی از جذاب‌ترین و متنوع‌ترین بازارها است که پتانسیل سودآوری بسیار بالایی دارد، به‌طوری که آخرین نظرسنجی سه‌ساله بانک مرکزی در سال 2019 میلادی، مقدار حجم معاملات روزانه در این بازار را حدود 6.6 تریلیون دلار تخمین زده است.  بزرگ بودن بازار فارکس دلیلی بر اعتبار بالای این بازار است و باعث شده، معاملات در فارکس به شکل‌های…

    بیشتر بخوانید »
  • بهترین زمان معامله طلا در فارکس

    بهترین زمان معامله طلا در فارکس

    بهترین زمان معامله طلا در فارکس معامله گران بازار مالی همواره به دنبال کسب فرصت‌های مناسب برای سرمایه‌گذاری هستند و یکی از این فرصت‌ها استفاده از معاملات طلا با نماد XAU/USD است. طلا همواره در زمان تورم و اوضاع اقتصادی نا‌ به‌ سامان در جهان به‌عنوان یک دارایی امن که می‌تواند ثبات خود را حفظ کند در نظر گرفته می‌شود.…

    بیشتر بخوانید »
  • بهترین استراتژی معامله طلا در فارکس

    بهترین استراتژی معامله طلا در فارکس 1

    بهترین استراتژی معامله طلا در فارکس 1 برای انجام معاملات طلا در فارکس استراتژی‌های مختلفی وجود دارد و واقعیت این است که نمی‌توان یکی از آن‌ها را به عنوان بهترین استراتژی معامله طلا در فارکس نام برد. همه این استراتژی‌ها می‌توانند در شرایط مختلف و برای معامله گران با سبک‌های معاملاتی مختلف کاربردی باشند. نکته مهمی که در استفاده از…

    بیشتر بخوانید »
  • اوراق قرضه آمریکا چیست؟

    اوراق قرضه آمریکا چیست؟

    اوراق قرضه آمریکا چیست؟ اوراق قرضه آمریکا، اوراق بدهی‌ای هستند که دولت آمریکا برای تأمین مالی پروژه‌های خود منتشر می‌کند. سرمایه‌گذاران این اوراقِ با درآمد ثابت را که با عنوان اوراق خزانه‌داری آمریکا نیز شناخته می‌شوند با نرخ بازدهی و تاریخ سررسید مشخصی می‌خرند و با این کارشان درواقع مبلغ خرید اوراق قرضه را به دولت آمریکا وام می‌دهند. هرکدام…

    بیشتر بخوانید »
  • تفاوت فارکس و فیوچرز

    تفاوت فارکس و فیوچرز

    تفاوت فارکس و فیوچرز   بازار فارکس تفاوت‌های بسیاری با بازار فیوچرز یا آتی دارد. در بازار فارکس، ارز کشورها، خرید و فروش می‌شود اما در بازار فیوچرز می‌توان دارایی‌های مالی مختلفی را طی قراردادهایی معامله کرد. این دارایی‌ها شامل فارکس، شاخص‌ها، سهام، کامودیتی‌ها و موارد بسیار دیگری می‌شود. مهم‌ترین تفاوت‌های بازار فیوچرز و فارکس را می‌توان در موارد زیر…

    بیشتر بخوانید »
  • تریدینگ ویو

    Tradingview / تریدینگ ویو 1

    Tradingview / تریدینگ ویو تریدینگ ویو یکی از کامل‌ترین پلتفرم‌های موجود در دنیا است که به صورت همزمان اطلاعات و نمودار انواع بازارهای مالی همچون فارکس، سهام، کالاها، شاخص‌ها، قراردادهای آتی، قراردادهای CFD و ارزهای دیجیتال را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. ورود به سایت Tradingview (https://www.tradingview.com) با استفاده از پلتفرم آنلاین تریدینگ ویو می‌توانید علاوه بر استفاده از ابزارهای…

    بیشتر بخوانید »
  • روانشناسی بازار های مالی

    روانشناسی بازارهای مالی

    روانشناسی بازار های مالی یک تیم معامله گری علاوه بر استفاده از تحلیل تکنیکال و استراتژی های مختلف نیازمند یک ذهن بسیار آرام میباشد تا در مواقع ضروری بتواند بهترین تصمیم را برای کار خود در نظر بگیرید . برای یاد گیری بازار های مالی نیازمند مفاهیم مهمی از جمله تحلیل تکنیکال – تحلیل فاندامنتال و… هستید تا درک نسبی…

    بیشتر بخوانید »
  • مدیریت ریسک

    مدیریت ریسک

    مدیریت ریسک مدیریت ریسک در بازارهای مالی، روشی برای کاهش احتمال ضرر در معاملات یا کوچک نگه داشتن مقدار آنها است. در نتیجه‌ی استفاده از این روشها، بازدهی سرمایه گذار یا معامله‌گر افزایش یافته و ضرر او کاهش می‌یابد. از جمله ابزارهایی که جهت مدیریت ریسک از آنها استفاده می‌شود، می‌توان به حد ضرر، حد ضرر شناور، نسبت ریوارد به…

    بیشتر بخوانید »
  • مدیریت سرمایه در بازار های مالی

    مدیریت سرمایه در بازار های مالی

    مدیریت سرمایه در بازار های مالی مدیریت سرمایه در بازارهای مالی شامل مجموعه‌ای از تکنیک‌ها و مدل‌ها است که به منظور به حداقل رساندن ضرر و به حداکثر رساندن سود و در نهایت رشد حساب معاملاتی ِ شخصِ معامله‌گر یا سرمایه‌گذار به کار برده می‌شوند. مدیریت سرمایه به زبان ساده، شامل درک این موضوع است که چقدر پول می‌توان به…

    بیشتر بخوانید »
  • دلایل شکست معامله گران فارکس

    دلایل شکست معامله گران فارکس

    دلایل شکست معامله گران فارکس دلایل شکست معامله گران فارکس در درجه اول به عدم برخورداری از آموزش کافی، عدم استفاده از یک استراتژی معاملاتی موفق، عدم رعایت قوانین مدیریت ریسک و سرمایه و در درجه بعدی به عدم مهارت کافی، عدم صرف زمان مناسب برای تمرین معامله‌گری، سرمایه کم، مسائل روانشناسی و … مرتبط است. اغلبِ معامله گران فارکس…

    بیشتر بخوانید »
دکمه بازگشت به بالا