تحلیل بورس ایرانبازار سهامبورس ایرانمحصولات غذايي و آشاميدني

تحلیل تکنیکال غشصفا

جدیدترین اخبار؛ تحلیل و سیگنال شرکت شیر پاستوریزه پگاه اصفهان

تحلیل تکنیکال غشصفا

غشصفا

عنوان توضیحات
نام شرکت شیر پاستوریزه پگاه اصفهان
نماد غشصفا
سال تاسیس 1355
سال عرضه اولیه 1379
سهامداران عمده شركت صنايع شيرايران 61 درصد
موضوع فعالیت محصولات غذایی و آشامیدنی به جز قند و شکر
محصول شرکت شیر، خامه، کره، ماست، پنیر، دوغ، کشک و محصولات پودری
عوامل موثر بر نرخ فروش تامین مواد اولیه با قیمت و کیفیت مناسب،صادرات
تاثیر دلار بر نرخ فروش شرکت نوسانات ارز میتواند در بهای تمام شده محصولات تولیدی این شرکت تاثیر گذار باشد
مهم ترین هزینه های شرکت خریداری تکنولوژی های جدید و نوسازی خطوط تولید،هزینه‌های عمومی و اداری

شرکت شیر پاستوریزه پگاه اصفهان(غشصفا)

در سال 1355 به صورت سهامی خاص تاسیس گردید. در سال 1379 ضمن اصلاح مفاد اسا سنامه شركت ، نوع شركت به “سهامی عام” تغییر یافته است. نماد غشصفا در سال 1380 در سازمان بورس و اوراق بهادار تهران پذیرفته شده.

تاریخچه شرکت شیر پاستوریزه پگاه اصفهان(غشصفا)

شركت تهیه و توزیع شیر و لبنیات پاستوریزه و استرلیزه منطقه اصفهان به صورت شركت سهامی خاص تأسیس شده و در تاریخ 29 فروردین ماه 1355 در اداره ثبت شــركتها و مالکیت صــنعتی تهران به ثبت رســیده اســت.

به اســتناد مصــوبه مجمع عمومی فوق العاده مورخ 10/5/1378 محل ثبت شــركت، به اصــفهان منتقل و ثبت گردیده و درج گردیده اســـت.  مورخ 14 بهمن ماه 1379 ضمن اصلاح مفاد اسا سنامه شركت ، نوع شركت به “سهامی عام” تغییر یافته است براســاس تصــمیم مجمع عمومی فوق العاده مورخ 17/8/ 1380، نام شــركت از شــیر منطقه ای به،  شــركت شــیر پاســتوریزه پگاه     اصفهان تغییر یافته و مورخ 28/8/ 1380 در اداره كل ثبت شركتهای اصفها ن به ثبت ر سیده است.

شركت در تاریخ 14/11/1380 در سازمان بورس و اوراق بهادار تهران پذیرفته شده و و در حال حاضر جزء شرکتهای گروه شرکت صنایع شیر ایران می باشد. مرکز اصلی شرکت در اصفهان و کارخانه آن در کیلومتر 5 جاده اصفهان – تهران واقع می باشد.

معرفی شرکت:

شرکت پگاه اصفهان در صنعت لبنیات فعالیت میکند و با نماد سهام غشصفا در بازار بورس ایران فعالیت دارد. محصولات تولیدی شرکت شامل انواع محصولات لبنی شامل پنیر، کره، خامه، دوغ، شیر، ماست وکشک می‌باشد. مصارف محصولات تولیدی شرکت در حوزه خوراک غذائی مردم  و مواد اولیه صنایع بیسکوئیت و شکلات سازی خلاصه شده است.

شرکت در بین شرکت های فعال در این صنعت با حجم فروش میانگین تقریبی معادل مبلغ 767 میلیارد ریال در ماه در رده خوبی از لحاظ مبلغ فروش قرار دارد. لازم به توضیح است از سال 98 به دلیل مخاطرات پیمان سپاری ارزی محصولات تولید شده جهت صادرات به شرکت بازرگانی صنایع شیر ایران فروخته شده است و آن شرکت متعهد به صدور تعهد نامه ارزی گردیده است به همین دلیل در صورتهای مالی این محصولات به عنوان فروش داخلی لحاظ گردیده است.

 بازارهای اصلی، وضعیت رقابتی و جایگاه غشصفا

بازار اصلی شرکت مشتمل بر صنعت تولید فرآوردههای لبنی می باشد ، شرکت درسال 1398 در تولید و توزیع 13 گروه محصولات در حدود 157 نوع محصول لبنی و غیرلبنی فعالیت نموده، از لحاظ جایگاه در بین پانزده شرکت تولیدی وابسته به شرکت صنایع شیر ایران، به لحاظ رتبه بندی رتبه اول را دارا میباشد.

مواد اولیه: 

مواد اولیه تولید محصولات لبنی  متشکل از 87  الی 85 درصد شیر و خامه  و 17 الی 15 درصد مواد بسته بندی و 5 درصد سایر مواد اولیه  می باشد که عمدتا از بازار داخلی تامین  می شود در سال 98 کل تناژ شیر دریافتی شرکت  183.315    تن بوده است

اهداف واستراتژی‌های غشصفا

مدیریت شرکت خط مشی خود را به شرح ذیل ترسیم نموده است و در این راستا حرکت خواهد کرد:  

  • سرآمدی و ارتقاء سطح کیفی محصولات با بررسی مجدد استانداردها و تطابق تولیدات تا سطح استانداردهای جهانی
  • عدم استفاده از هرگونه مواد افزودنی و نگهدارنده بازنگری
  • بهینه‌سازی جریان اطلاعات، برای ارتقاء سیستم قیمت تمام شده محصولات، جهت پیشتازی در نهضت کاهش قیمت تمام شده و مدیریت بر هزینه‌ها
  • بهینه سازی و توسعه تعاملات با شرکت بازارگستر پگاه منطقه چهار، در زمینه توزیع وفروش محصولات (با تمرکز برتوسعه فروش مویرگی)برای افزایش سهم بازار و حضور گسترده تر از فروشگاههای زنجیره ای و بزرگ.
  • افزایش فعالیتها در جهت توسعه روابط عمومی و گسترش فرهنگ سازی برای افزایش سرانه مصرف فرآوردههای شیری با هدف ارتقای شاخص سلامت.
  • نظامند سازی روش برون سپاری تولید و تولید کارمزدی، به جهت استفاده بهینه از ظرفیتهای بلا استفاده موجود.
  • تلاش برای توسعه بازارهای صادراتی مطمئن و سودآور منطقهای و جهانی.
  • تلاش در جهت افزایش کیفیت و کمیت شیرخام دریافتی، با قیمت بهینه جهت تولید وعرضه فرآوردههای شیری سالم و استفاده از بسته بندیهای متنوع و جدید و با کیفیت بدون هیچگونه مواد افزودنی و با رعایت استانداردهای ملی و جهانی.
  • سرعت بخشیدن به موضوع معرفی محصولات جدید به بازار و توسعه واحد تحقیقات و تکوین محصول)
  • توسعه و گسترش راهکارهای تأمین منابع مالی و مدیریت بر وجـوه نقد، اعمال مدیریت بر مبنای بودجه و بهینهسـازی هزینهها به منظور افزایش کارایی و اثربخشی.
  • اصلاحات ساختاری و کیفی در تعالی منابع انسانی با ارتقاء سطح دانش، آگاهی، و چابک سازی در مهارتهای نیروی انسانی، به عنوان ارزشمندترین سرمایههای شرکت.
  • تلاش در زمینه اسقرار کامل سیستم کنترلهای داخلی اثر بخش و تقویت کمیته حسابرسی به صورت عملیاتی دقیقاً براساس دستورالعملهای سازمان بورس اوراق بهادار تهران.
  • گسترش فعالیتهای زیست محیطی و معرفی شرکت به عنوان صنعت سبزو تلاش در جهت اخذ نشان ایمنی و سلامت )سبز( و رعایت مسئولیت های اجتماعی.
  • روان سازی و ثبات در تأمین مواد اولیه اصلی و کمکی و بسته بندی.

برنامه های آینده غشصفابا عنایت به وضعیت موجود، برنامه های استراتژیک و راهبردی شرکت، برای سال های آتی به شرح ذیل میباشد:

  • تلاش در جهت برنامه ریزی برای استفاده مؤثر از ظرفیتهای موجود و حداکثر جذب شیر خام تازه با کیفیت و تولید بیشتر محصولاتی که سهم مناسبی از بازار را دارا می باشند.
  • مدیریت بر ضایعات و اتلاف به عنوان یک فرآیند پویا و مستمر و تلاش در زمینه به حداقل رساندن ضایعات استاندارد.
  • تلاش در جهت عینیت بخشیدن به فعالیت و خلاقیت بیشتر در بخشهای مختلف شرکت و اجرای بهینه فرهنگ سازمانی و افزایش بهره وری در کار.
  • بررسی و مطالعه در خصوص عوامل زیست محیطی و داخلی و بیرونی و توجه ویژه به مسئولیت های اجتماعی بنگاه های اقتصادی در این زمینه
  • تلاش به جهت اجرای کامل چشم انداز، مأموریت و اهداف و استراتژی های شرکت و با مدنظر قراردادن اهداف استراتژیک شرکت صنایع شیر ایران
  • اجرای برنامههای تحقیقاتی و تقویت واحد و به کار گیری روشها و ساز و کارهای مناسب جهت ارتقاء کیفیت ، متنوع کردن محصولات و کاهش هزینههای تولید و قیمت تمام شده محصولات
  • تمدید به موقع گواهینامههای بین المللی و تلاش در جهت اخذ گواهینامه های جدید مرتبط با فعالیت شرکت در زمینه ارتقاء کیفیت و عملیاتی نمودن استانداردهای تدوین شده در تمامی ابعاد.
  • توجه ویژه به اجرای دقیق نظام پیشنهادات به صورت کاربردی و عملیاتی نمودن پیشنهادات مؤثر.
  • تعدیل و ارتقاء سامانه نظر سنجی مشتریان در راستای افزایش رضایتمندی و مشتری محوری و فراتر رفتن از سطح انتظارات مشتریان
  • برنامه ریزی برای حفظ و توسعه و تقویت  برندهای فرعی، در جهت گسترش بازار وایجاد و تقویت برند محصولات داخلی و صادراتی با هماهنگی شرکت صنایع شیر ایران.
  • مدیریت بر وجوه نقد به منظور استفاده بهینه از منابع مالی موجودو ارتقاء نظم و انظباط مالی
  • تداوم و استمرار برنامه ریزیهای انجام شده در جهت کاهش قیمت تمام شده محصولات و مدیریت بر هزینهها در تمامی ابعاد
  • ارتقاء سیستمهای مکانیزه به منظور تسریع در دسترسی به اطلاعات یکپارچه مورد نیاز و استفاده از آخرین فناوری اطلاعات جهت جلوگیری از تحمیل هزینههای اضافی به شرکت و حذف فرآیندهای موازی و بهینه نمودن آن.
  • در سال 1399 عمده سرمایه گذاریهای شرکت مربوط به اجرای اقلام سرمایه ای اعلام شده خواهد بود که از محل منابع داخلی ارزان قیمت بانکی و وصول مطالبات تأمین میگردد.
  • مدیریت بر مصرف انرژی و کاهش هزینههای انرژی با مدنظر قراردادن مصرف بهینه و تلاش در زمینه کاهش توقفات تولیدی.

راهبردها برای دستیابی به اهداف

شرکت پگاه اصفهان با بهره گیری از حداکثر ظرفیت و توان تولیدی شرکت در توسعه بازار  محصولات سالم و بهداشتی محصولات لبنی در جهت ارتقای سلامت عمومی جامعه گام برداشته و همچنین برای ایجاد ارزش افزوده برای سهامداران و کسب حداکثر رضایت مشتریان با تکیه بر کارکنان متعهد وبهره گیری از فناوری‌های نوین، گام برمی‌دارد. بدین منظور هیات مدیره شرکت اهداف واستراتژی هایی برای شرکت به شرح ذیل تدوین نموده است:

  • ایجاد ارزش افزوده سهامداران :از طریق توسعه تولید وفروش شرکت وکاهش هزینه های تمام شده
  • استفاده از ظرفیت های خالی تجهیزات :از طریق توسعه فروش وافزایش مشتریان جدید واخذ برون سپاری از شرکت های معتبر
  • کاهش بهای تمام شده بر اساس کاهش مصرف منابع وکاهش مصرف انرژی: صرفه جویی در قیمت خرید مواد اولیه ،تغییر در برنامه تولید براساس عدم تولید درساعات پیک مصرف انرژی
  • ارزیابی رضایت مشتریان با استفاده از سیستم : برقراری سیستم صدای مشتریان وپایش در خواست آن ها ورفع عیوب احتمالی محصولات
  • افزایش درآمد وکاهش هزینه های عملیاتی : از طریق افزایش قیمت سبد محصولات  تولیدی  وکاهش هزینه های توزیع محصولات
  • توسعه وافزایش سهم بازار : شناسایی کانال های جدید توزیع ،ترویج  وآگاهی رسانی در خصوص نقش محصولات لبنی در  سلامت جامعه
  • حفاظت از محیط زیست ومحیط کار : تکمیل پروژه های مربوط به حفظ منابع آب وکاهش مصرف سوخت های فسیلی
  • توسعه انضباط سازمانی ایمنی ودقت در کار

عوامل موثر بر درامد نماد غشصفا

عوامل تاثیر گذار بر شرکت های تولید کننده محصولات غذایی یکسان می باشد، شرکت هایی که بتوانند مواد اولیه را با قیمت و کیفیت مناسب خریداری کنند می توانند محصولات با کیفیت و با حاشیه سود مناسب تولید کنند و درآمد خود را افزایش دهند.

با توجه به شرایط موجود در دنیا و حضور پاندمی بیماری کرونا این شرکت نیز در بازار یابی محصولات تولیدی مانند سایر شرکت ها دچار چالش شده است.

مشتریان محصولات نماد غشصفا شامل عموم مردم، رستوران ها، شرکت ها و … می باشند.

همچنین به پشتوانه صادرات مستمر به کشورهای منطقه درآمد دلاری دارد.

محصولات و فعالیت های نماد غشصفا

موضوع فعالیت سهم غشصفا تولید شیر، خامه، کره، ماست، پنیر، دوغ، کشک و محصولات پودری می باشد.

عوامل موثر بر هزینه های نماد غشصفا

با توجه به تولیدی بودن این واحد صنعتی نیاز می باشد که این شرکت برای جلب رضایت مشتریان نیاز به خریداری تکنولوژی های جدید و نوسازی خطوط تولید فعلی دارد و این امر نیاز به صرف هزینه های قابل توجهی دارد.

با توجه به تولید محصولات عمومی توسط نماد غشصفا، تورم موجود در کشور و کاهش قدرت خرید عموم مردم می تواند تاثیر بسزایی در فروش و درآمد شرکت در سالهای پیش رو داشته باشد.

هزینه‌های عمومی و اداری، هزینه‌هایی هستند که فارغ از زمینه کاری، در هر  فعالیت اقتصادی مورد توجه قرار دارند که شامل: هزینه های حمل و نقل، حقوق و دستمزد پرسنل، هزینه امور دفتری ، هزینه های تامین مواد اولیه ،تعمیر تجهیزات مستهلک شده ، بازپرداخت تسهیلات دریافتی از بانک ها  و در نهایت هزینه تبلیعات و بازاریابی می باشد.

نکته قابل توجه در مورد شرکتهای تولید کننده محصولات غذایی برگشت تعدادی از محصولات به دلیل نقص محصول (بارگرفتگی، …) می باشد که میتواند بار اضافی بر هزینه های شرکت شیر پاستوریزه پگاه اصفهان داشته باشد.

تاثیر افزایش نرخ دلار بر نماد غشصفا

نوسانات ارز در درآمد و هزینه های شرکت رابطه مستقیم و رابطه غیر مستقیم دارد.
مستقیم شامل: تهیه مواد اولیه،برخی از ظروف بسته بندی و ماشین آلات و قطعات مصرفی ماشین آلات از بازارهای خارج از کشور
غیر مستقیم شامل: تهیه برخی مواد اولیه و کالاهای مصرفی از شرکتهای داخلی که این شرکتها نیز قسمتی از مواد اولیه خود را از خارج کشور تهیه می کنند که در نهایت نوسانات ارز در بهای تمام شده محصولات آن شرکت ها تاثیر گذار می باشد.
بنابراین نوسانات ارز میتواند در بهای تمام شده محصولات تولیدی نماد غشصفا تاثیر گذار باشد.

سایر عوامل موثر بر سودسازی سهم غشصفا

  1. یکی از چالش‌های عمده صنعت تولید محصولات غذایی کشور در سالیان گذشته عدم توجه شرکت های تولید کننده به بسته بندی محصولات می باشد.
  2. شرکت های تولید کننده محصولات غذایی نیاز به داشتن مدیریت زنجیره تامین حرفه ای دارند تا بتوانند قبل از انقضای محصولات، آن را به فروش برسانند. (تا از برگشت محصول جلوگیری گردد)
  3. نحوه تسویه حساب بعد از فروش محصولات بسیار مهم می باشد زیرا در صورت عدم فروش نقدی محصولات خواب پول را باید درنظر گرفت.
  4. با توجه به اینکه این شرکت محصولاتی مشابه با شرکتهای رقیب را تولید می کنند می تواند در فروش شرکت در بازارهای داخلی چالش داشته باشد.
  5. با توجه به شرایط حاکم در کشور نوسانات شدید نرخ مواد اولیه می تواند سودآوری شرکت تاثیر گذار باشد.
  6. پیش بینی می گردد شرکت در سال جاری جهت تامین نقدینگی، اقدامات لازم جهت وصول مطالبات از شرکت های پخش سراسری مواد غذایی داخلی و خارجی انجام دهد.
  7. نکته قابل توجه در این شرکت دریافت تسهیلات بانکی به تعداد و مبلغ بالا می باشد که این امر می تواند در بازپرداخت و هزینه های شرکت چالش ایجاد نماید.

بیشتر بخوانید : تحلیل تکنیکال غشهد

آپارات ما : Atran Trade

YouTube : Atran Trade

علی جلیل‌پور

علی جلیل‌پور هستم دیجیتال مارکتر و مدیر دایرکتوری تولیدکنندگان کالای باکیفیت داخلی و مدیر هایپر کالای آل‌ور‌سنتر که به تولیدکنندگان کمک میکنم با بهره‌مندی از ابزارهای #دیجیتال_مارکتینگ_مبتنی_بر_هوش_مصنوعی به #رتبه_اول_گوگل برسند و از افزایش فروش مستمر لذت ببرند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا