بازار سهامبورس ایرانتحلیل بورس ایرانخودرو و ساخت قطعات

تحلیل تکنیکال خموتور

(شركت موتورسازان تراكتورسازي ايران)

تحلیل تکنیکال خموتور

تحلیل تکنیکال خموتور

عنوان توضیحات
نام شرکت شرکت موتور سازان
نماد خموتور
سال تاسیس شهریور 1366
سال عرضه اولیه اسفند 1381
موضوع فعالیت خودرو و ساخت قطعات
عوامل موثر بر نرخ فروش هیئت مدیره شرکت و دخالت دولت جهت نرخ گذاری دستوری
محصول شرکت انواع موتور های 3 و 4 و 6 سیلندر
مواد اولیه شرکت مواد اولیه و قطعات موتور
تاثیر دلار بر نرخ فروش شرکت افزایش نرخ دلار منجر به رشد بهای تمام شده محصولات شرکت خواهد شد
مهم ترین هزینه های شرکت مواد مستقیم مصرفی و سربار تولید
سهامداران عمده شرکت تراکتور سازی ایران 85 درصد

سهم خموتور (شرکت موتورسازان تراکتورسازی ایران)

بمنظور تولید و عرضه انواع موتورهای کشاورزی و صنعتی درتاریخ 15/6/1366 به صورت سهامی خاص تأسیس یافته و در تاریخ 25/2/1381 به شرکت سهامی عام تبدیل 26/12/1381 در بورس اوراق بهادار تهران پذیرفته شده است در حال حاضر شرکت جزو واحدهای تجاری فرعی شرکت تراکتورسازی ایران (سهامی عام) میباشد.

عوامل موثر بر در آمدهای خموتور

مشتری اصلی این شرکت ، شرکت تراکتورسازی ایران می باشد که بیش از 80 درصد از تولیدات خود را به این مشتری ارائه می کند. سایر موتورهای تولیدی شامل موتوهای صنعتی از طریق نمایندگی های فروش به بازار عرضه می شوند.

محصولات خموتور

شرکت موتورسازان بعنوان بزرگترین تولید کننده موتورهای دیزلی کشور با در اختیار داشتن امکانات و تجهیزات لازم  در ساخت انواع موتورهای سه، چهار و شش سیلندر با کاربردهای مختلف  کشاورزی، خودرویی، صنعتی، ماشین آلات راه سازی و …فعالیت نموده وتامین کننده بخش اعظم نیاز واحدهای صنعتی کشور به نیروی محرکه بشمار می آید.

تاثیر قیمت دلار بر خموتور

با توجه به این که شرکت در نه ماهه 99 ، 34 درصد از از قطعات و مواد اولیه تولیدی از منابع خارجی تامین می کند هرگونه نوسان در نرخ ارز میتواند تغییر دربهای تمام شده محصولات تولیدی شرکت را در پی داشته باشد.

عوامل موثر بر هزینه های خموتور

قدیمی شدن تکنولوژی محصولات تولیدی و هزینه استهلاک و افزایش موانع و محدودیت های بالای فرآیند تامین مواد، تامین قطعات یدکی از منابع خارجی،  تداوم تورم و افزایش شدید هزینه های تولید به ویژه مواد اولیه از جمله فولاد، سایر فلزات رنگی، ورقهای فلزی و ….. این وضعیت افزایش قابل توجه بهای تمام شده محصولات را ناشی شده است

سایر عوامل موثر بر سود و زیان خموتور

چالش و تشدید تحریم ها خارجی ،توسعه محصول و بازارهای جدید، تغیررات مقررات دولتی، ریسک قیمت نهاده های تولیدی، نرخ تورم، نرخ بهره از عوامل تاثیر گذار بر سود و زیان شرکت می باشد.

بیشتر بخوانید : تحلیل تکنیکال خنصیر

آپارات ما : Atran Trade

YouTube : Atran Trade


تحلیل و تکنیکال خزامیا

علی جلیل‌پور

علی جلیل‌پور هستم دیجیتال مارکتر و مدیر دایرکتوری تولیدکنندگان کالای باکیفیت داخلی و مدیر هایپر کالای آل‌ور‌سنتر که به تولیدکنندگان کمک میکنم با بهره‌مندی از ابزارهای #دیجیتال_مارکتینگ_مبتنی_بر_هوش_مصنوعی به #رتبه_اول_گوگل برسند و از افزایش فروش مستمر لذت ببرند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا