بازار سهامبورس ایرانتحلیل بورس ایرانحمل و نقل انبارداري و ارتباطات

تحلیل و تکنیکال حتوکا 

شرکت حمل و نقل توکا

تحلیل و تکنیکال حتوکا

حتوکا

عنوان توضیحات
نام شرکت شرکت حمل و نقل توکا
نماد حتوکا
سال تاسیس 1370
سال عرضه اولیه اسفند ماه 1382
موضوع فعالیت حمل و نقل، انبارداری و ارتباطات
تاثیر دلار بر نرخ فروش شرکت باعث رشد هزینه های شرکت میشود.
مهم ترین هزینه های شرکت دستمزد مستقیم تولید و سربار تولید شامل کرایه پرداختی به رانندگان و خرید قطعات
سهامداران عمده شرکت سرمایه گذاری توکا فولاد 46% / شرکت صندوق سرمایه گذاری توسعه فولاد 4% / شرکت بهتاش سپاهان 1%

نماد حتوکا (شرکت حمل و نقل توکا) در سال 1370 تاسیس شده و در سال ۱۳۸۲ وارد بورس شده است همچنین در حال حاضر فعالیت های خود را در زمینه حمل و نقل و در شعبه های فولاد مبارکه بندرعباس رشت و کاشان انجام میدهد. سرمایه توکا در بدو تاسیس مبلغ ۲۰ میلیون ریال بوده که طی هفت مرحله افزایش سرمایه به مبلغ ۳۳۰ میلیون ریال در سال ۹۵ افزایش یافته است.

عوامل موثر بر فروش سهم حتوکا 

فعالیت شرکت حمل و جابجایی کالا از مبدا اصفهان و شعبات به اقصی نقاط کشور است همچنین این شرکت جزو معدود شرکت های حمل و نقل کشور است که دارای پروانه کشوری می باشد

تاثیر نرخ ارز بر سهم حتوکا 

درآمد حتوکا تماماً ریالی بوده و افزایش نرخ ارز صرفاً باعث رشد هزینه ها و رشد بهای تمام شده شرکت می شود که منجر به کاهش سودآوری شرکت میشود

سایر عوامل موثر بر سود و زیان سهم حتوکا 

  •  ریسک بازار عبارت است از نوسانات ارزش منصفانه جریانات نقدی عادی ناشی از ابزارهای مالی به دلیل تغییرات قیمت بازار به خود متشکل از دو نوع ریسک نرخ بهره و نرخ ارز می باشد
  • اعتباری به ریسک اشاره دارد طرف قرارداد در ایفای تعهدات قراردادی خود ناتوان باشد که منجر به زیان مالی برای شرکت شود. البته شرکت با اتخاذ سیاست های مبنی بر معامله تنها با طرف های قرارداد معتبر و یا اخذ وثیقه کافی تا حدودی این ریسک را کاهش داده است.
  • ریسک نقدینگی نیز یکی از دیگر از ریسک های مهمی هست که شرکت برای کنترل این ریسک یک چهارچوب ریسک نقدینگی مناسب برای مدیریت کوتاه مدت میان مدت و بلندمدت تامین وجوه و الزامات مدیریت نقدینگی تعیین کرده است.
  • در بخش سرمایه گذاری با توجه به شرایط تحریم شرکت با محدودیت خرید شناور تجهیزات و قطعات سازنده های دسته اول خارجی مواجه است و انجام خریدهای مذکور از طریق کانال های واسطه انجام می شود که منجر به افزایش هزینه های خرید و تامین می شود.

بیشتر بخوانید : تحلیل تکنیکال حسیر 

آپارات ما : Atran Trade

YouTube : Atran Trade

علی جلیل‌پور

علی جلیل‌پور هستم دیجیتال مارکتر و مدیر دایرکتوری تولیدکنندگان کالای باکیفیت داخلی و مدیر هایپر کالای آل‌ور‌سنتر که به تولیدکنندگان کمک میکنم با بهره‌مندی از ابزارهای #دیجیتال_مارکتینگ_مبتنی_بر_هوش_مصنوعی به #رتبه_اول_گوگل برسند و از افزایش فروش مستمر لذت ببرند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا