تحلیل بورس ایرانبازار سهامبورس ایرانواسطه‌ گري‌ هاي مالي و پولي

تحلیل تکنیکال وخاور

بانک خاورمیانه

تحلیل تکنیکال وخاور

وخاور
عنوان توضیحات
نام شرکت شرکت بانک خاورمیانه
نماد وخاور
سال تاسیس 1391
سال عرضه اولیه اسفند 1393
موضوع فعالیت بانک ها و موسسات اعتباری
منابع درآمدی درآمد از تسهیلات اعطایی
تاثیر دلار افزایش نرخ دلار منجر به شناسایی سود در بخش تسعیر ارز میشود
سهامداران عمده ش کیا آسا تجارت توس 5 درصد / ش س تامین آتیه مسکن 4 درصد / سایر اشخاص حقیقی و حقوقی 20 درصد

 

بانک خاورمیانه با نماد وخاور به عنوان یک بانک عمده فروش، تمرکز اصلی فعالیت های خود را بر ارائه خدمات بانکداری شرکتی و بانکداری اختصاصی به اشخاص وکسب و کارهای موفق قرار داده است.

بر این اساس بانک به جای تمرکز بر توسعه فیزیکی شعب، بر توسعه خدمات غیرحضوری و ارتباط سازمان یافته با مشتریان تاکید دارد. این بانک با هدف سرعت بخشیدن در ارائه خدمات و افزایش رفاه مشتریان خود بخش عمده ای از نیازهای مشتریان را به صورت غیرحضوری از طریق ابزارهای بانکداری الکترونیک و یا بانکداری راه دور و موبایل ارائه می‌دهد.

بدین ترتیب ضمن تامین منافع مشتریان، با حذ ضرورت توسعه فیزیکی شعب و با افزایش سطح کیفی خدمات ارائه شده، کاهش هزینه ها و افزایش سودآوری بانک مد نظر قرار گرفته است.

فعالیت وخاور

فعالیت بانک شامل افتتاح انواع حسابهای قرض الحسنه جاری با دسته چک، پس انداز و سایر حسابهای مشابه، قبول انواع سپردههای سرمایه گذاری مجاز مطابق با مقررات مربوط، صدور گواهی سپرده مدت دار ویژه سرمایه گذاری عام و خاص به صورت بی نام و یا با نام در چار چوب مقررات مربوط، ارائه خدمات بانکداری الکترونیکی و همچنین صدور انواع کارتهای الکترونیکی، دریافت تسهیلات یا تحصیل وام و اعتبار از داخل و خار کشور با رعایت ضوابط مقرر، اعطای انواع تسهیلات اعتباری در چارچوب قوانین و مقررات مربوط و سایر موارد مطابق با اساسنامه بانک می‌باشد.

عوامل موثر بر هزینه های وخاور

علاوه بر هزینه سود سپرده ها، هزینه کارمزدوهزینه مطالبات مشکوک الوصول، زیانهای احتمالی ناشی از تعریف ناکامل فرآیند های داخلی بانک و یا عدم انجام صحیح این فرآیند ها به طور عمدی و یا غیر عمدی، زیانهای ناشی از کارافتادن، بدکارکردن، و یا از بین رفتن سامانه نرم افزاری بانکی، زیانهای ناشی از وقایع خارج از بانک و یا زیان های ناشی از مسائل حقوقی به عنوان ریسکهای عملیاتی بانک شناخته می‌شوند.

اثر نرخ ارز بر وخاور

روند بلندمدت نرخ ارز عمدتا متأثر از سیاستهای پولی بانک مرکزی است. این در حالی است که متأثر از کسری قابل توجه بودجه دولت و سلطه مالی دولت بر سیاست پولی بانک مرکزی، انبساط پولی در دو سال اخیر شدت گرفته و همین امر کاهش بلندمدت نرخ ارز را با چالش مواجه کرده است.

ریسک تغییر نرخ ارز بانک خاورمیانه ناشی از تعهدات مربوط به اسناد اعتباری و یا حوا له های مشتریان وارد کننده است. بانک خاورمیانه هدفمندانه موقعیت باز ارزی نگه نمیدارد و بلافاصله ارز مورد نیاز برای انجام تعهدات مربوط به مشتریان خود را تهیه می کند هر چند ممکن است در فاصله زمانی کوتاه برای تهیه ارز، موقعیت باز ارزی ایجاد شود. بانک خاورمیانه به معاملات ارزی برای بهره برداری از تغییرات احتمالی قیمت ارز ورود پیدا نمی‌کند.

سایر عوامل سود و زیان بر وخاور

  • تغییر ارزش سرمایه گذاریهای کوتاه مدت بانک در سهام شرکتهای بورسی و فرابورسی
  • تغییر نرخ سود سپرده ها و تسهیلات

ریسک ها

در حالت کلی ریسک یا خطر , به عنوان احتمال محقق نشدن پیش بینی های آینده تعریف می شود.

  • ریسک اعتباری: این ریسک به صورت ساده به احتمال عدم برگشت اصل و فرع تسهیالت اعطایی گفته می شد.
  • ریسک نقدینگی: ریسک نقدینگی که در زمره ریسک های خاص بانکداری قرار دارد به زمانی گفته می شود که بانک فاقد منابع لازم جهت پرداخت دیون و تعهدات خود باشد.

بیشتر بخوانید : تحلیل تکنیکال وسینا

آپارات ما : Atran Trade

YouTube : Atran Trade

علی جلیل‌پور

علی جلیل‌پور هستم دیجیتال مارکتر و مدیر دایرکتوری تولیدکنندگان کالای باکیفیت داخلی و مدیر هایپر کالای آل‌ور‌سنتر که به تولیدکنندگان کمک میکنم با بهره‌مندی از ابزارهای #دیجیتال_مارکتینگ_مبتنی_بر_هوش_مصنوعی به #رتبه_اول_گوگل برسند و از افزایش فروش مستمر لذت ببرند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا