تحلیل بورس ایرانبازار سهامبورس ایرانمواد و محصولات دارويي

تحلیل تکنیکال وپخش

(شرکت هلدینگ داروپخش)

تحلیل تکنیکال وپخش

پخش

 

عنوان توضیحات
نام شرکت هلدینگ داروپخش
نماد وپخش
سال تاسیس 1335
سال عرضه اولیه 1372
سهامداران عمده شركت سرمايه گذاري داروئي تامين 72 درصد
موضوع فعالیت مواد و محصولات دارویی
محصول شرکت زیرمجموعه های این شرکت تولید انواع اشکال خوراکی و موضعی را دارند
عوامل موثر بر نرخ فروش تامین مواد اولیه با قیمت و کیفیت مناسب،صادرات
تاثیر دلار بر نرخ فروش شرکت نوسانات ارز در بخش های تهیه مواد اولیه و بهای تمام شده محصولات تاثیر میگذارد
مهم ترین هزینه های شرکت هزینه‌های عمومی و اداری،سرمایه گذاری برای ایجاد خطوط دارویی جدید در شرکتهای تابعه

وپخش (شرکت هلدینگ داروپخش)

ابتدا با عنوان ” بنگاه خیریه داروپخش ” تاسیس و در سال 1335 در تهران به ثبت رسید و در سال 1359 به مالکیت وزارت بهداری درآمد و با نام ” شرکت سهامی داروپخش ” در تهران تجدید ثبت گردید. در سال 1371 شرکت سهامی داروپخش به سازمان تامین اجتماعی واگذار و در سال 1372 نوع شرکت به سهامی عام تبدیل گردید و در سازمان بورس اوراق بهادار تهران پذیرش شد. از سال 1376 همزمان با منفك شدن آخرین شرکت تولیدی (شرکت کارخانجات داروپخش)،

این شرکت از تاریخ مزبور به‌صورت سرمایه‌گذاری فعالیت می‌نماید و در حال حاضر جزء واحدهای فرعی شرکت سرمایه‌گذاری دارویی تامین (تیپیکو) می‌باشد .

سهم وپخش تابعه این هلدینگ شامل: کارخانه جات دارو پخش، توضیع دارو پخش، داروسازی ابوریحان، داروسازی زهراوی، داروسازی رازک، زاگرس فارمد، داروسازی اکسیر و پخش اکسیر میباشد.

عوامل موثر بر درامد نماد وپخش

همچنین به پشتوانه صادرات شرکت های زیر مجموعه ( مانند کارخانه جات دارو پخش، توضیع دارو پخش، داروسازی ابوریحان و… ) به کشورهای خاورمیانه، آسیای شرقی و برخی از کشورهای آفریقایی که در نهایت منجر به ایجاد درآمد دلاری در شرکتهای زیر مجموعه می گردد.

تاثیر صادرات و درآمد های دلاری در شرکتهای دارویی کاملا واضح می باشد در نهایت سودآوری شرکتهای زیر مجموعه تاثیر خود را بر سودسازی این شرکت خواهد داشت.

نکته قابل توجه تولید داروهای استراتژیک (خاص و تخصصی) در زیرمجموعه های این شرکت می باشد که می تواند تاثیر بسیار مثبتی داشته باشد.

مجموعه گروه البرز توانسته است سهمی در حدود 8 درصد از صنعت داروی کشور را به خود اختصاص دهد.

محصولات نماد وپخش

زیرمجموعه های این شرکت سرمایه گذاری توانایی تولید انواع اشکال خوراکی(قرص،کپسول،قطره خوارکی) و موضعی(ژل،کرم و پماد) و … را دارد .

انواع داروهای تولیدی در زیر مجموعه های تابعه مانند داروهای ضد سرطان، آنتی سایکوتیک،ضد افسردگی و خواب اور، ضد صرع، قلبی و عروقی، مشکلات آلرژی و … دارند را تولید می کنند.

عوامل موثر بر هزینه های نماد وپخش

به تبع ماهیت شرکت های سرمایه گذاری هزینه های این شرکت عموما در قالب هزینه های هزینه‌های عمومی و اداری (هزینه‌هایی هستند که فارغ از زمینه کاری، در هر فعالیت اقتصادی مورد توجه قرار دارند که شامل: هزینه های حمل و نقل، حقوق و دستمزد پرسنل، هزینه امور دفتری و … می باشند) و هزینه های سرمایه گذاری برای ایجاد خطوط دارویی جدید در شرکتهای تابعه می باشد.

تاثیر افزایش نرخ دلار بر  نماد وپخش

نوسانات ارز  در کشور رابطه غیر مستقیم با شرکت های سرمایه گذاری دارویی دارد، اما تاثیر پذیری شرکتهای تابعه از نوسانات نرخ ارز، که در تهیه مواد خام اولیه، بهای تمام شده محصولات و فروش محصولات به صورت مستقیم می باشد.

بنابراین سود و زیان شرکتهای زیر مجموعه تاثیر بر سود و زیان این شرکت خواهد داشت.

سایر عوامل موثر بر سودسازی نماد وپخش

  1. نکته قابل توجه در تحلیل شرکتهای سرمایه گذاری توجه به استراتژی شرکت در سرمایه گذاری های خود در گروه های مختلف می باشد بنابراین برای یافتن جزئیات بیشتر در مورد سود سازی این شرکتها بررسی صورتهای مالی و عملکرد شرکتهای زیرمجموعه (نوع سرمایه گذاری کوتاه مدت و بلند مدت) باید در زمانهای مختلف بررسی گردد.
  2. هلدینگ دارو پخش دارای عمده سرمایه گذاری در مواد و محصولات دارویی و شیمیایی (شرکتهای بورسی و غیر بورسی) می باشد.
  3. با توجه به شرایط موجود در دنیا و حضور پاندمی بیماری کرونا برخی از شرکتهای تابعه این گروه سرمایه گذاری که این شرکتها تولید محصولات ضد عفونی (با توجه به شرایط حاضر بسیار استراتژیک) پیش بینی می گردد سود سازی این شرکت سرمایه گذاری در دوران حضور این پاندمی رشد چشم گیری داشته باشد. (آینده این بیماری با توجه به گزارشات سازمان بهداشت جهانی از نظر درمان و جلوگیری نامشخص می باشد)
  4. تداوم تحریم ها می تواند در تهیه مواد اولیه و انتقال پول در شرکتهای تابعه منجر به  ایجاد چالش می گردد.

بیشتر بخوانید : تحلیل تکنیکال نماد پخش

آپارات ما : Atran Trade

YouTube : Atran Trade

علی جلیل‌پور

علی جلیل‌پور هستم دیجیتال مارکتر و مدیر دایرکتوری تولیدکنندگان کالای باکیفیت داخلی و مدیر هایپر کالای آل‌ور‌سنتر که به تولیدکنندگان کمک میکنم با بهره‌مندی از ابزارهای #دیجیتال_مارکتینگ_مبتنی_بر_هوش_مصنوعی به #رتبه_اول_گوگل برسند و از افزایش فروش مستمر لذت ببرند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا