تحلیل بورس ایرانبازار سهامبورس ایرانرايانه و فعاليت‌هاي وابسته به آن

تحلیل تکنیکال رافزا

(شرکت رایان هم افزا)

تحلیل تکنیکال نماد رافزا

تحلیل تکنیکال رافزا

عنوان توضیحات
نام شرکت شرکت رایان هم افزا
نماد رافزا
سال تاسیس 1384
سال عرضه اولیه 1399
موضوع فعالیت رایانه و فعالیت های وابسته به آن
عوامل موثر بر نرخ فروش هیئت مدیره شرکت
محصول شرکت ارائه نرم افزار های مورد نیاز بازار سرمایه
تاثیر دلار  افزایش نرخ دلار منجر به رشد بهای تمام شده محصولات شرکت خواهد شد
مهم ترین هزینه های شرکت مواد مستقیم مصرفی و سربار تولید
سهامداران عمده ش تامین سرمایه نوین 26% / ش تامی نسرمایه سپهر 21% / ش آدورا مشاور 15% / ش کارگزاری تدبیرگران فردا 15%

نماد رافزا (شرکت رایان هم افزا)

در سال ۸۴ با هدف ارائه‌ی اولین راهکار جامع و یکپارچه ی بازار سرمایه تاسیس شد.  فعالیت‌های اصلی شرکت تولید نرم‌افزارهای مورد نیاز کارگزاران بورس ، صندوق‌های سرمایه‌گذاری و بانک ها و ارایه خدمات نرم‌افزاری بر آن اساس بوده است.

رایان هم‌افزا میزبان 65 کارگزاری بورس و اوراق بهادار ( 60 درصد بازار)، 53 کارگزاری بورس کالا ( 55 درصد بازار)، 55 کارگزاری در حوزه معاملات برخط ( 55 درصد بازار) ، ١٠ بانک و 170 صندوق سرمایه‌گذاری مشترک فعال (70 درصد بازار) با بیش از 13.000 شعبه فعال، خدمات رسانی به بیش از  6.000.000  کاربر و سرمایه گذار به صورت برخط مدیریت بیش از 120.000 کاربر در معاملات برخط را پشتیبانی می نماید.

 از دیگر فعالیت‌های اصلی شرکت رایان هم افزا تولید نرم‌افزارهای اختصاصی بازار سرمایه جهت شرکت های کارگزاری بورس، تامین سرمایه، صندوق‌های سرمایه‌گذاری مشترک، شرکت های سبد گردانی، بانک ها و خدمات نرم‌افزاری مرتبط می باشد.

فالیت اصلی شرکت تولید نرم افزارهای مورد نیاز شرکت های فعال در بازار سرمایه به صورت خدمات نرم افزاری است. مشتریان شرکت رایان هم افزا به چهار حوزه کلی تفکیک می شوند.

  1. شرکت های کارگزاری فعال در بورس اوراق بهادار، فرابورس، کالا و انرژی
  2. شرکت های صندوق سرمایه گذاری مشترک در انواع مختلف آن که مجوزهای خود را از سازمان بورس اخذ می نمایند.
  3. شرکت های سبد گردانی
  4. بانک ها

جایگاه شرکت در صنعت

تمامی فعالیت های اصلی شرکت رایان هم افزا بر مبنای اساسنامه شرکت به چهار دسته اصلی تقسیم می گردد. جایگاه فعلی شرکت رایان هم افزا در اواخر سال 1400 شامل چهار حوزه اصلی است:

  1. سامانه جامع کارگزاری اوراق بهادار
  2. سامانه معاملات بر خط
  3. سامانه مدیریت سبدگردانی
  4. سامانه جامع صندوق های سرمایه گذاری مشترک

عوامل موثر بر درامد شرکت رافزا

مشتریان محصولات وفعالیت های این شرکت سازمان ها ، نهادهای دولتی و خصوصی و عموم مردم  می باشد، نکته قابل توجه وابستگی انجام بسیار از فعالیت های اینترنتی روزمره مانند تراکنش های مالی و …. در شرایط کرونا  خدمات شرکت می باشد که در نهایت می تواند در درآمد و سودسازی تاثیر گذار باشد.

درآمدهای شرکت شامل: فروش نرم افزار و پشتیبانی، درآمدزایی از واحدهای کارگذاری (بهای خدمات پشتیبانی نرم افزار)، درآمدزایی از واحد های سبد گردانی(سامانه مدیریت سبدگردانی)، سامانه مدیریت صندوقهای سرمایه گذاری مشترک و ….. می باشد.

در نهایت با توجه به فعالیت های شرکت که به صورت جامع اشاره شده است افزایش درآمد های شرکت ، پیش بینی گردد.

فعالیت شرکت رافزا

موضوع فعالیت این شرکت شامل ارائه خدمات  طراحی، تولید و مشاوره در زمینه نرم افزار به غیر از نرم افزارهای رسانه ای و فرهنگی هنری، اخذ مجوزهای لازم و شبکه های رایانه‌ای و سیستم اطلاع رسانی، سرمایه‌گذاری، خرید و فروش، واردات، صادرات تجهیزات رایانه‌ای می‌باشد.  همچنین این شرکت در حال حاضر نزدیک به 41 محصول متنوع در حوزه فعالیتی خود ارائه می‌دهد.

عوامل موثر بر هزینه های شرکت رافزا

هزینه‌های عمومی و اداری، هزینه‌هایی هستند که فارغ از زمینه کاری، در هر فعالیت اقتصادی مورد توجه قرار دارند که شامل: هزینه های حمل و نقل، حقوق و دستمزد پرسنل، هزینه امور دفتری ، هزینه های تامین مواد اولیه ، هزینه های واردات محصولات از شرکت های کره ای، ژاپنی و ……، تعمیر تجهیزات مستهلک شده ، بازپرداخت تسهیلات دریافتی از بانک ها،هزینه خدمات پس از فروش هزینه پشتیبانی محصولات نرم افزاری و سخت افزاری، هزینه های مربوط به ارتقا، حفظ و نگهداری سیستم  و در نهایت هزینه تبلیعات و بازاریابی می باشد.

تاثیر افزایش نرخ دلار بر شرکت رافزا

نوسانات ارز در درآمد و هزینه های شرکت رابطه مستقیم و رابطه غیر مستقیم دارد.
مستقیم شامل: تهیه زیرساختها و ابزارهای فیزیکی از بازارهای خارج از کشور
غیر مستقیم شامل: تهیه برخی ابزارها و کالاهای مصرفی از شرکتهای داخلی که این شرکتها نیز قسمت اعظم مواد اولیه خود را از خارج کشور تهیه می کنند. که در نهایت نوسانات ارز در بهای تمام شده محصولات آن شرکت ها تاثیر گذار می باشد.
بنابراین نوسانات ارز میتواند در بهای تمام شده محصولات تولیدی این شرکت تاثیر گذار باشد.

نکته

قابل توجه عدم تخصیص ارز مرجع (4200 تومان) از سوی دولت به این شرکت می باشد که این موضوع باعث بالا رفتن هزینه تمام شده تولیدات  شرکت می گردد و از سوی دیگر در صورت داشتن صادرات می تواند در سود سازی شرکت نقش بسزایی داشته باشد

 سایر عوامل موثر بر سودسازی شرکت رافزا

  1. هرچه شرکت در بالا بردن سطح کیفی نرم افزارهای خود از لحاظ سرعت و سهولت کاربری اقداماتی داشته باشد، میتواند مشتریان بیشتری را جذب و در نتیجه درآمد بیشتری را کسب نماید.

بیشتر بخوانید : تحلیل تکنیکال نماد رتاپ

آپارات ما : Atran Trade

YouTube : Atran Trade

علی جلیل‌پور

علی جلیل‌پور هستم دیجیتال مارکتر و مدیر دایرکتوری تولیدکنندگان کالای باکیفیت داخلی و مدیر هایپر کالای آل‌ور‌سنتر که به تولیدکنندگان کمک میکنم با بهره‌مندی از ابزارهای #دیجیتال_مارکتینگ_مبتنی_بر_هوش_مصنوعی به #رتبه_اول_گوگل برسند و از افزایش فروش مستمر لذت ببرند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا