بازار سهامبورس ایرانتحلیل بورس ایرانفلزات اساسي

تحلیل تکنیکال کاوه

جدیدترین اخبار؛ تحلیل و سیگنال فولاد كاوه جنوب كيش

تحلیل تکنیکال کاوهتحلیل تکنیکال کاوه

عنوان توضیحات
نام شرکت شرکت فولاد کاوه جنوب کیش
نماد کاوه
سال تاسیس مهر ماه 1385
سال عرضه اولیه مهرماه 1396
موضوع فعالیت فلزات اساسی
محصول شرکت شمش بیلت و آهن اسفنجی
مواد اولیه شرکت گندله
عوامل موثر بر نرخ فروش نرخ فروش محصولات بر اساس نرخ های جهانی تعیین می‌شود
تاثیر دلار بر نرخ فروش شرکت رشد نرخ دلار منجر به شناسایی سود از محل صادرات محصولات و همچنین تسعیر ارز می‌شود
مهم ترین هزینه های شرکت مواد مستقیم مصرفی و سربار تولید
سهامداران عمده شرکت گسترش صنایع معدنی کاوه پارس ۵۳% / بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی ۱۲% / شرکت مدیریت سرمایه گذاری کوثر بهمن ۶%

نماد کاوه (شرکت فولاد کاوه جنوب کیش)

 در تاریخ ۸ مهر ۱۳۸۵ در اداره ثبت شرکتها و موسسات غیر تجاری کیش تاسیس و با سرمایه اولیه ۱۰ میلیارد ریال در اداره ثبت شرکتها و موسسات غیر تجاری کیش به ثبت رسید و به موجب تصمیم مجمع عمومی فوق‌العاده در تاریخ ۱ شهریور ۱۳۹۳ نه شرکت سهامی خاص به سهامی عام تغییر یافت که این شرکت جز واحدهای تجاری فرعی شرکت گسترش صنایع معدنی کاوه پارس متعلق به بنیاد مستضعفان می‌باشد. شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در تاریخ ۲۹ تیرماه ۱۳۹۵ نزد سازمان بورس و اوراق بهادار ثبت و در تاریخ ۷ دی ماه ۱۳۹۵ در بازار دوم بورس تهران پذیرفته شد و در تاریخ ۲۹ دیماه ۱۳۹۵ در بازار دوم بورس تهران درج گردید

عوامل موثر بر فروش کاوه

  1. میزان تولید فولاد در کشور های پیشرو مثل چین. به دلیل این که قیمت نهایی بازار فولاد نیز چون سایر کالاها بسته به میزان عرضه و تقاضا قابل تغییر است که در صورت وجود مازاد تقاضا قیمت افزایش و در صورت وجود مازاد عرضه قیمت کاهش خواهد یافت.
  2.  قیمت گذاری دستوری بر روی زنجیره فولاد.
  3. تامیین انرژی دریافتی واحد که بطور مستقیم بر حجم تولید تاثیر گذار است.
  4. کیفیت فولاد تولید شده نیز مهم است  زیرا 75% محصولات شرکت صادراتی است و نیاز به رقابت با فولادسازان جهانی را دارد.
  5. قیمت و کیفیت مواد اولیه زنجیره فولاد.کیفیت مواد اولیه در فرایتد فولاد سازی و سرعت فرایند تاثیر گذار است.

محصولات شرکت کاوه

  • انواع شمش فولادی
  • آهن اسفنجی

فاکتور های مهم تاثیر گذار بر هزینه های کاوه

1- اصلی ترین ماده ی تشکیل دهنده ی فولاد سنگ آهن می باشد پس بدیهی است که اولین فاکتور در تعیین قیمت فولاد،بهای این ماده معدنی می باشد.همچنین خلوص سنگ اهن و وجود کانی های مزاحم نظیر سولفور در روند تولید تاثیر گذار است.

2-قیمت زغال سنگ و سنگ اهگ به عنوان مواد اولیه مورد نیاز.

3- از آنجا که ۱۵% از قیمت محصولات فولادی مربوط به مقدار مصرف انرژی است. لذا بدیهی است که قیمت نفت بر قیمت فولاد به طور مستقیم تاثیرگذار باشد پس در نتیجه با بالا رفتن قیمت نفت هزینه های تولید فولاد نیز بیشتر شده و در نهایت قیمت فولاد نیز افزایش خواهد یافت.

* از نگاه فعالان بازار فولاد، بین قیمت نفت و قیمت قراضه آهن و فولاد ارتباط بالایی وجود دارد. یکی از دلایل این ارتباط متقابل، این است که صنعت نفت یکی از بخش‌های مصرف‌کننده فولاد است. از سوی دیگر، قیمت نفت بر هزینه حمل و نقل و فرآوری قراضه آهن تأثیر می‌گذارد. همچنین قیمت نفت با شرایط اقتصادی ارتباط مستقیم دارد.

4-هزینه حمل و نقل نیز با قیمت نفت و انرژی در ارتباط مستقیم است.

تاثیر قیمت دلار بر سودآوری کاوه

1-برخی از محصولات لازم برای تولید فولاد از جمله مواد نسوز و فروآلیاژها وارداتی هستند و تابع نرخ ارز، یعنی با نوسانات قیمت ارز بازار فولاد نیز ملتهب خواهد شد.تهیه این مواد با توجه به تحریم های سیستم بانکی باعث افزایش هزینه ایم مواد نیز می‌باشد.

2-افزایش قیمت دلار باعث افزایش قیمت فروش محصولات صادراتی داشته و در صورت ثابت بودن نرخ انرژی و مواد اولیه و بدلیل صادرات بالای محصولات این شرکت  سود سازی ریالی شرکت را بهبود می‌بخشد.

سایر عوامل سود و زیان شرکت کاوه

  • دسترسی به آب های آزاد هزینه صادراتی را کاهش می‌دهد.
  • آب کافی موجب شده این شرکت چالش خاصی در زمینه کنترل اب مصرفی جهت تولید فولاد نداشته باشد.
  • تغییرات نرخ بهره می تواند بر هزینه های مالی شرکت و درآمدهای ناشی از سود سپرده ها تاثیرگذار باشد.همچنین باید در نظر داشت رﺷﺪ درآﻣﺪﻫﺎی ﺷﺮﻛﺖ ﻣﻲ ﺗﻮاﻧﺪ ﺑﺎ رﺷﺪ ﻫﺰﻳﻨﻪ ﻫﺎی ﺗﻮﻟﻴﺪ به دلیل وجود تورم  ﻣﺘﻨﺎﺳﺐ ﻧﺒﺎﺷﺪ.
  • کامل نبودن زنجیره مواد اولیه مورد نیاز فولاد  باعث شده این صنعت الکترود گرافیتی را که فقط از طریق واردات تامین میشود از خارج کشور تهیه کند که ریسک سرمایه گذاری را در زمان تحریم ها تا حدودی افزایش داده که خوشبختانه در حال حاضر واردات وقیمت این محصول در حد قابل قبولی قرار دارد.
  • تداوم تحریم ها مشکلات مربوط به نقل و انتقال ارزی و محدودیت های صدور مجوز ترخیص را به دنبال خواهد داشت.
  • کمبود ذخایر سنگ آهن در ایران و پیش بینی اتمام آن در 20 سال آینده با فرض ظرفیت حال حاضر و نیاز شرکت برای واردات سنگ آهن در آن زمان، که به دلیل همجواری با آب های آزاد هزینه حمل کمتری نسبت به دیگر فولاد سازان دارد.

بیشتر بخوانید : تحلیل تکنیکال کویر

آپارات ما : Atran Trade

YouTube : Atran Trade


تحلیل تکنیکال ومعادن

علی جلیل‌پور

علی جلیل‌پور هستم دیجیتال مارکتر و مدیر دایرکتوری تولیدکنندگان کالای باکیفیت داخلی و مدیر هایپر کالای آل‌ور‌سنتر که به تولیدکنندگان کمک میکنم با بهره‌مندی از ابزارهای #دیجیتال_مارکتینگ_مبتنی_بر_هوش_مصنوعی به #رتبه_اول_گوگل برسند و از افزایش فروش مستمر لذت ببرند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا